REALIZARE SITE WEB PROFESIONAL

Oferte special create pentru a se potrivi nevoilor și bugetului tău

Susținem afacerea ta indiferent de nivelul de dezvoltare.

Acum poți avea website-ul tău la cel mai accesibil preț din România.
Un site bine făcut, ușor de găsit pe Internet, îți aduce mai mulți clienți și te ajută să comunici cu actualii și viitorii clienți. Design-ul va fi responsive, ușor de utilizat și pe dispozitivele mobile, perfect adaptat afacerii sau cerințelor tale, iar consilierea e gratuită.

Profită acum de cea mai bună ofertă din România pentru a dezvolta un business online.

Oferim pachete de servicii la prețuri accesibile, cu posibilitatea de a plăti lunar, anual sau așteptăm propunerea ta. Analizează specificațiile ofertelor de mai jos și alege-o pe cea mai potrivită ție.

Site-uri web profesionale

Hosting GRATUIT

Domeniu web GRATUIT

Spațiu de găzduire NELIMITAT

Statistici vizitatori

Suport online

Mentenanță și administrare

După cum ai observat, site-urile web de acum 5-10 ani arătau diferit față de site-urile din ziua de astăzi. Pentru a evita demodarea site-ului tău și a ține pasul cu trendul din punct de vedere vizual/funcțional refacem site-ul conform noilor standarde existente în domeniu. Considerăm că o reîmprospătare periodică, după 1-2 ani este mereu binevenită.
Serviciul de REDESIGN WEB se aplică pentru serviciile de web design achiziționate pe bază de abonament (anual sau lunar).

1) Prețurile afișate includ TVA, astfel nu mai există alte costuri suplimentare.
2) Instituţiile publice beneficiază de reducerea TVA-ului la preţul afişat, cu plata în contul de Trezorerie. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi aici.
3) Solicitarea de modele de design suplimentare pentru logo şi/sau site web se tarifează cu 30€/model (TVA inclus)
4) GARANȚIE 100%: în primele 30 de zile dacă nu ești mulțumit de serviciile oferite, poți solicita returnarea integrală a sumei plătite.

INSPIRAȚIE

Dacă nu știi cum vrei să arate site-ul tău, îți punem la dispoziție o colecție de site-uri demonstrative care să te inspire.
Este suficient să ne arăți ceea ce îți place.

TOP