Termeni și condiții

Termeni

Orice fel de comunicare si informatie initiata prin serviciile oferite va fi guvernata de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si Emblematic.ro.

Emblematic.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. Emblematic.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a adauga sau sterge orice aspect al serviciilor oferite in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati aceste servicii si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

Preluarea materialelor de pe situl emblematic.ro

Preluarea informațiilor sau articolelor sitului emblematic.ro este posibila doar in urmatorul caz: se poate prelua doar un paragraf al stirii si maxim o poza. La sfarsitul materialului de pe situl dumneavoastra, intr-un paragraf separat, trebuie afisat textul „Citeste despre [nume stire] pe Emblematic.ro„, cu link pe textul „[nume stire] pe Emblematic.ro” catre pagina stirii/articolului de pe Emblematic.ro.

Specificatiile produselor si informatiile din articole

Toate informatiile prezentate pe site sunt informative. Desi depunem eforturi pentru a inlatura erorile de pe site, nu suntem raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor prezentate, deci folositi-le doar pentru informarea dumneavoastra.

Link-urile

Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca Emblematic.ro nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri.

Optiunea de dezabonare

Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.

Log files

Utilizam adresele IP pentru a analiza tendinte, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Legi și jurisdicție

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui Acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.