Creăm şi trimitem newslettere direct în INBOX

Comunici când vrei cu clienţii tăi

Tot ce ai de făcut este să trimiţi un singur email către noi cu informația pe care dorești să o livrezi prin newsletter. Noi preluăm informația transmisă, o personalizăm pentru a fi atractivă vizual şi o trimitem către toţi abonaţii după previzualizarea și acordul tău în prealabil. Aceasta este soluţia perfectă pentru toţi cei aflaţi mereu în criză de timp.

Administrare liste de abonați
Indiferent că ai o listă cu puțini abonați sau liste cu zeci de mii de înregistrări, administrarea acestora este la fel de simplă. În plus, ai opțiuni avansate de administrare pentru o comunicare cât mai bine targetată pe baza vârstei, sexului, localizării geografice etc. Astfel, de exemplu, cu ocazia zilei de 8 martie poți trimite o felicitare/promoție tuturor femeilor din lista ta de abonați.

Trimitere imediată sau programată a emailurilor
Campania ta poate fi creată și expediată în 2 minute sau poate fi planificată pentru o anumită dată și oră. Garantat!

Rată excelentă de livrabilitate
Rata de livrabilitate este un factor esenţial. Cu o rată mică de livrabilitate email-urile NU ajung în Inbox-ul utilizatorilor. Fiind livrate în folderul Junk/Spam, asta înseamnă că le-ați trimis degeaba. De ce să le mai trimiteţi dacă nimeni nu citeşte email-urile. Tocmai de aceea ne asigurăm că emailurile ajung în Inbox, astfel se va mări considerabil rata de deschidere a email-urilor trimise.

Rapoarte avansate
Rapoartele şi analizele oferite vă arată în detaliu cum a decurs trimiterea. Puteţi să urmăriţi rata de deschidere a emailurilor trimise (cine și când a citit), date privind accesarea linkurilor/butoanelor din email, precum și vizualizarea listei abonaților și a celor care s-au dezabonat.

Te asigurăm că toate newsletterele create sunt RESPONSIVE, pentru ca emailurile să fie vizualizate ușor atât de pe telefon, cât și de pe tabletă.

TOP