DE CE SĂ ALEGI GOOGLE ADWORDS

Este momentul ca site-ul tău să devină un instrument de vânzare performant

  • Vânzări. Reclamele tale vor fi afișate în momentul în care o persoană caută produsul sau serviciul oferit de tine. Google AdWords îți va crește vânzările prin faptul că vine în ajutorul potențialilor tăi clienți și se adresează celor care au nevoie de produsul sau serviciul promovat.
  • Contactări. Reclamele tale vor fi afișate doar celor direct interesați de tine. Fiecare campanie AdWords înseamnă o targetare la sânge, astfel bugetul investit de tine merge la țintă.
  • Notorietate. Încă din prima zi de campanie, Google AdWords te aduce pe primele poziții din pagina Google. Imaginea companiei tale va crește în notorietate, iar brand-ul tău va fi vizibil acolo unde contează.
  • Rapiditate. Google AdWords este o metodă de promovare online cu un impact imediat, care poate fi folosită în strategia ta de marketing online, alături de alte măsuri durabile, în timp, dar cu impact inițial scăzut.
  • Dezvoltare. Google AdWords este foarte generos în date și statistici legate de performanțele campaniei tale, de persoanele care sunt interesate de produsele și serviciile tale și de comportamentul lor pe site-ul tău. Cu o echipă de specialiști lângă tine, vei descoperi continuu noi oportunități de dezvoltare atât a campaniei, cât și a business-ului tău.
  • Buget controlat. În orice moment vei putea stabili care este bugetul pe care merită să îl investești (minim 149 euro). Comisionul de administrare este 10% din valoarea campaniei (minim 49 euro). Bugetul poate fi modificat în funcție de rentabilitate și gradul de profitabilitate al campaniei.
  • Remarketing. Google AdWords îți permite să păstrezi legătura cu persoanele care au fost pe site-ul tău și sunt mult mai predispuse în a achiziționa sau completa formularul de contact.

Rezultate rapide şi măsurabile

Ai un site nou? Campaniile AdWords te vor aduce pe primele poziţii în pagina Google, încă din prima zi de campanie.
Vrei să câştigi mai mult cu site-ul actual? Campaniile AdWords îţi vor oferi datele necesare pentru a-ţi cunoaşte mai bine clienţii, pentru a descoperi noi oportunităţi de dezvoltare a business-ului şi pentru a creşte profitul întregului site.

Ce este Google AdWords

Google AdWords este un produs Google care îţi permite afişarea de reclame plătite direct persoanelor interesate de serviciile sau produsele tale. Reclamele afişate de Google AdWords sunt fie reclame de tip text, care apar în rezultatele Google, fie reclame de tip banner care apar pe site-uri partenere Google.

TOP